Nieuwbouw Gebouwen

INDUSTRIËLE GEBOUWEN

Renovatie

Renovatie kan de beste keuze zijn voor diverse redenen. Door uw gebouw te renoveren zorgt u ervoor dat u maximaal profiteert van de mogelijkheden die uw loods u biedt. Doop Philippe BVBA geeft u individueel advies op maat.


Wij gaan na of de huidige materialen niet verouderd zijn, mits de buitenkant van uw loods het meest blootstaat aan invloeden van buitenaf, en die een aanzienlijke invloed zal hebben op de leefomgeving binnen in het gebouw. Denk maar aan materialen die nog asbest bevatten. Deze gaan wij verwijderen en voeren wij af, om plaats te maken voor nieuwe duurzame materialen zoals bijvoorbeeld sandwich panelen, polycarbonaatplaten of damwandpanelen. Door vervuiling kan uw lichtstraat ook aan vernieuwing toe zijn, om zo te zorgen voor een betere lichtinval, en een heldere werkplaats. Daarnaast gaan we samen met u kijken of het eventueel beter is om uw bestaande loods uit te breiden met luchtingsramen, over te schakelen naar automatische poorten, of eventueel schuifdeuren te vervangen of bij te voegen. Dit allemaal om de efficiëntie van uw werk te kunnen verbeteren.

Heeft u nog een oude serre staan die u niet meer gaat gebruiken of een andere gebouw die kan worden uitbekleed? Doop Philippe BVBA levert gebouwen met een krachtige uitstraling aan u af!

Wij zetten sterk in op kwaliteit, budgetvriendelijk prijzen en klanten tevredenheid! Doop Philippe BVBA is de aannemer die met u mee denkt, aarzel dus niet en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat!


Copyright 2016 ©. CreativeStudios.be