Nieuwbouw Serres

INDUSTRIËLE SERRES

Onderhoud en herstellingswerken

Een serre kan op verschillende manieren beschadigd raken. Denk aan stormschade, constructiefouten, klein schadegeval door bijvoorbeeld wateroverlast/brand of nog andere problemen. Vaak zijn de mankementen makkelijk te repareren, als men deze tijdig aanpakt.


Naast onderhoud kan het reinigen van een serre vaak ook problemen voorkomen. Met onze professionele reinigingsmachines verfrissen wij uw serre op een vlotte en correcte manier.

Wacht daarom niet langer om uw serre te laten controleren, en nodige reparaties uit te voeren voor de aanvang van uw nieuw seizoen. Een goed onderhouden serre zorgt namelijk voor prachtige resultaten van uw teelt.. Philippe Doop BVBA is een specialist op dit gebied! Door onze ruime expertise bieden we een optimale en uitgebreide service. Voor alle problemen aan uw serre, groot of klein, kunt u bij ons terecht. We zoeken samen met u de voordeligste oplossing.


Controleren van uw serre.

Goten schoonmaken, coaten of herstellen.

Preventief onderhoud.

Serres, folieserres, breedkapper,… volledig reinigen met speciale producten.

Uw serre ontdoen van overtollig mos en vuil.

Luchtings- en schermmechanieken controleren, onderhouden of herstellen.


Wij hanteren een professionele aanpak en de scherpste prijzen! Aarzel niet, contacteer ons voor een vrijblijvende offerte op maat.

Copyright 2016 ©. CreativeStudios.be